Konya esnafı DenizBankın iftar yemeğinde buluştu

Konya esnafı DenizBankın iftar yemeğinde buluştu


KONYA (A.A) - DenizBank KOBİ Bankacılığı yetkilileri, düzenlenen iftar yemeğinde Konya esnafıyla bir araya geldi.
     Konyada bir otelde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, DenizBank olarak esnafımızla bir araya gelerek aynı sofrada buluşmaktan son derece memnunuz. Bölge esnafının ihtiyaçları ve taleplerine yönelik çözümler bulmak bizler için en büyük öncelik. Bu hedefe doğru Konya şubelerimiz ile birlikte canla başla çalışıyoruz diye konuştu.
     Hayata geçirdiği Turizm Paketi ve Kırtasiye Paketi ile DenizBankın, geliri mevsimsel olarak belirlenen işletmelere, kredi taksitlerini nakit akışının gerçekleştiği dönemlerde ödeyebilme imkanı sağladığı belirtildi.
     İşletmelerin maliyetlerini ve zamanlarını yönetmeleri açısından etkin bir çözüm olduğu bildirilen İşletme Kartın, Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta topladığı ifade edildi.
     İftar yemeğine, DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Denizbank Orta Anadolu Bölge Kobi Bankacılığı Satış Müdürü Cevdet Akcan, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı, Başkan Yardımcısı Hasan Uzman ve Konyanın önde gelen esnaf odası başkanları ve esnafı katıldı.
     İftar yemeğinde davetliler ile tek tek sohbet eden DenizBank yetkilileri, esnafın ihtiyaçları ve beklentileri hakkında bilgi aldılar.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Konya esnafı DenizBankın iftar yemeğinde buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER