Konya Emniyet Müdürü Namaldan

Konya Emniyet Müdürü Namaldan ASKONa ziyaret


KONYA (A.A) - Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, ASKONu ziyaret etti.
     Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Namal, ticari hacmi her geçen gün artan Konyanın güvenliğini en üst seviyede sağlamak için çalıştıklarını belirtti.
     Namal, ASKON faaliyetlerini uzun zamandır beğeniyle takip ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
     Konya iş dünyasının üretici, rekabetçi, istihdama ve ihracata dönük yapısıyla ülke ekonomisine yaptığı katkılar bütün çevreler tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Bir sivil toplum kuruluşu olan ASKON bu noktada üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmektedir. Şu an Konya güvenilirlik açısından da gayet olumlu bir noktada bulunmaktadır. Sağladığımız güven ortamının devam etmesi için 5 bin polisimizle gece gündüz demeden özveriyle çalışıyoruz. Şehrin sosyal huzurunu bozmaya çalışan, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik kirli emeller taşıyan uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat polislerimizin de katıldığı operasyonlarla dur diyoruz. Bu huzurlu şehrin dokusunu bozmak isteyen kötü amaçlı insanların emellerine yaptığımız çalışmalarla, aldığımız önlemlerle set çekiyoruz.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ise emniyet teşkilatının tüm birimleri ile insanların mal ve can güvenliğinin teminatı olduğunu bildirdi.
     Bu nedenle ASKON olarak her zaman olduğu gibi emniyet teşkilatının yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Yıldırım, Namalın şahsında tüm mesai arkadaşlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Konya Emniyet Müdürü Namaldan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER