Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürekin, yeni

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürekin, yeni eğitim öğretim yılı mesajı


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, velilere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.
     Akyürek, yayımladığı mesajında, üniversiteleri, ilk ve ora öğretim okulları, mesleki eğitim kursları ile bir eğitim ve öğrenci şehri olan Konyada, tüm öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin ve eğitim camiasının yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti.
     Öğrencilerden, gelecekte Konyayı en güzel şekilde temsil etmeleri için hedeflerini yüksek tutmalarını isteyen Akyürek, şunları kaydetti:
     Şehir olarak en önemli yatırımın eğitime ve insana yapılan yatırım olduğu düşüncesiyle önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Şehrimizdeki eğitim kalitesinin yükselmesi için gayret gösteriyoruz. Bu yıl ilk kez uygulanacak olan 4+4+4 kademeli eğitim sisteminin de toplumun ortalama eğitim süresini yükseltmesine ve bireylerin ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerinin gerektirdiği yönlendirmeyi mümkün hale getireceğine inanıyoruz. Bu düşüncelerle, bu yıl ilk kez okula başlayacak çocuklarımızın ve ailelerinin heyecanlarına ortak oluyor, yeni eğitim öğretim yılının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürekin, yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER