Konyaya yeni bir köprülü kavşak kazandırılıyor

Konyaya yeni bir köprülü kavşak kazandırılıyor


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adana Çevre Yolu üzeri Ticaret Borsası önüne yeni köprülü kavşağı yapılıyor.
     Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 12,2 milyon liraya mal olacak köprülü kavşağın, kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.
     Bölgede incelemelerde bulunan Akyürek, 2004 yılından bu yana Konyada 22 köprülü kavşağı hizmete sunduklarını belirterek, böylece kesintisiz trafik akışına ve trafik güvenliğine büyük katkı sağladıklarını ifade etti.
     Çevre yollarının kesiştiği ve sanayiye yönelik trafiğin yoğun olduğu bölgelerden olan Adana Çevre Yolu Ticaret Borsası önündeki köprülü kavşak inşaatının hızla ilerlediğini kaydeden Akyürek, köprülü kavşağın trafik sorununa neşter vururken bölgeye de değer katacağını söyledi.
     Akyürek, Bu bölgede yüz binlerce ton asfalt kullanıyoruz. Trafik akışıyla ilgili düzenlemeler yapıyoruz. Karaman Yolu ve Ereğli Yolu Köprülü Kavşaklarının ardından Borsa Kavşağını da tamamlayınca daha iyi bir trafik akışı elde edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Konyaya yeni bir köprülü kavşak kazandırılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER