Konyadaki uyuşturucu operasyonu

Konyadaki uyuşturucu operasyonu -Polisin 5 ilde düzenlediği ve 15 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 12si tutuklandı (Görüntülü)


KONYA (A.A) - Polisin 5 ilde eş zamanlı düzenlediği ve 15 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 12si tutuklandı.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin, Konya merkezli Van, Şırnak, Hakkari ve Mersinde düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 2si kadın 16 kişinin ifade alma işlemi tamamlandı.
     Emniyetteki ifadesinin ardından 2 kişi serbest bırakıldı. 14 kişi ise geniş güvenlik önlemleri altında Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
     Zanlılardan biri kadın 12si, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Bir grubun kentteki sokak satıcılarına uyuşturucu getireceği bilgisine ulaşan polisin, 7 Kasımda düzenlediği operasyonda 16 kişi, 15 kilo eroinle yakalanmıştı.
     Şüphelilerin, uyuşturucuyu dikkat çekmemek için bellerine sararak taşıdıkları öne sürülmüş, babası Ümit B. ile birlikte Konyaya geldiğinde belindeki uyuşturucuyla yakalanan 10 yaşındaki F.Bnin bu sırada ağlayarak, Babam zorla sardı dediği öğrenilmişti.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyadaki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER