Konyada yaşlı adama şantaj iddiası

Konyada yaşlı adama şantaj iddiası -Evlerine çağırdıkları yaşlı adamın çıplak fotoğraflarını çektikten sonra silah zoruyla 20 bin lirasını aldıkları ve 40 bin liralık senet imzalattırdıkları iddia edilen karı-koca tutuklandı


KONYA (A.A) - Konyada evlerine çağırdıkları yaşlı adamın çıplak fotoğraflarını çektikten sonra silah zoruyla 20 bin lirasını aldıkları ve 40 bin liralık senet imzalattırdıkları iddia edilen karı-koca tutuklandı.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir kişinin şantaj ve silah zoruyla parasının alındığı ihbarı üzerine harekete geçti.
     Ekipler, emlakçılık yapan Seyit Mehmet Cyi (67) evine çağıran eski çalışanı Meryem Enin (36), eşi Tuna E. ile birlikte ellerini bağlayarak çıplak fotoğraflarını çektiğini, silah zoruyla 20 bin lirasını aldıklarını, 40 bin liralık da senet imzalattırdıklarını belirledi.
     Meryem E. ve Tuna Enin, Seyit Mehmet Cye Selçuklu ilçesinde kurulan otomobil pazarından otomobil satın aldıracağını öğrenen polis, iki şüpheliyi burada gözaltına aldı.
     Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada imzalatılan 40 bin lira değerindeki iki senet, tabanca ve cep telefonlarında şantajda kullandıkları fotoğraflar bulundu.
     Şüphelilerden Meryem Enin suçunu itiraf ettiği, ancak senetleri Seyit Mehmet Cnin kendi isteğiyle imzaladığını söylediği belirtildi.
     Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, şantaj ve tehdit suçlarından adliyeye sevk edilen iki şüpheli de tutuklandı.
    
     Muhabir : Ahmet Akbıyık
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyada yaşlı adama şantaj iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER