Kontvde yeni yayın dönemi

Kontvde yeni yayın dönemi -Kontv Genel Yayın Yönetmeni Bay: Bu dönem Konyanın dışında, bölge stüdyolarında Ankara, İstanbul ve Kayseriden de programlar yayına girecektir


KONYA (A.A) - Televizyon yayıncılığında 21 yıllık tecrübeye sahip Kontvde 1 Ekim itibariyle yeni yayın dönemine geçiliyor.
     Kontv Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, yaptığı açıklamada, yeni yayın döneminde 42 yeni programla izleyicinin karşısında olacaklarını söyledi.
     21 yıllık tecrübeyle yeni yayın döneminde daha izlenebilir bir içerik sunacaklarını kaydeden Bay, Haziran 2013e kadar devam edecek olan bu dönemin kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade etti.
     Bu dönemde televizyonun daha fazla izlendiğini dile getiren Bay, yayın akışını her yaş grubunun televizyon izleme saatlerine uygun şekilde hazırladıklarını aktardı.
     Güçlü bir teknik donanıma sahip olduklarını belirten Bay, şunları kaydetti:
     Tüm başarımızı bizi daima izleyen, eleştiri ve tavsiyeleriyle bize güç katan izleyicimize borçluyuz. Onlara bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Hafta 42 ayrı program izleyiciyle buluşacak. Bu programların bir kısmı yeni programlar olup, geçen yayın dönemlerindeki eksikleri bu programlarla kapatmaya çalışacağız. Kontv, yayın içeriğinin yüzde 70inden fazlasını kendisi üretmektedir. Hem yayın hem de prodüksiyon yönü gelişmiş bir televizyon kuruluşu olmanın avantajlarını yaşamaktayız. Bu dönem Konyanın dışında, bölge stüdyolarında Ankara, İstanbul ve Kayseriden de programlar yayına girecektir.
     Kontvnin halen karasal, uydu, D-smart, kablo, uydunet, IPTV, Tivibu, internet, IphoneTV, IPadtvde yayın yaptığını anımsatan Bay, yeni dönemde androidtv ve Turkcelltvden de yayın yapmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kontvde yeni yayın dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER