Konteynerin altın eldivenleri

Konteynerin altın eldivenleri -Vanda meydana gelen depremlerden sonra antrenmanlarını konteynerde sürdüren Vanlı boksörler, Sinopta yapılan Alt Minikler Ferdi Boks Şampiyonasında iki altın madalya kazandı


VAN (A.A) - Vanda meydana gelen depremlerden sonra antrenmanlarını konteynerde sürdüren Vanlı boksörler, Sinopta yapılan Alt Minikler Ferdi Boks Şampiyonasında iki altın madalya kazandı.
     25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya 12 boksör ile katılan İl Özel İdaresi Boks Takımı, büyük bir başarıya imza attı.
     Şampiyonada finale yükselen Vanlı boksörler Barış Ürgün 46 kiloda, Serhat Tufan ise 50 kiloda rakiplerini devirerek altın madalya kazandı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, madalya kazanan boksörler ile milli antrenör Ayhan Özü makamında kabul etti.
     Boksörleri başarılarından dolayı tebrik eden Sinir, genç boksörlerin Vanın gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
     Milli antrenör Öz de depremden sonra konteynerde antrenmanlarını sürdüren sporcuların önemli bir başarıya imza attığını vurgulayarak, dün gösterdikleri çabanın, bugün meyvelerini topladıklarını söyledi.
     Sinopta 12 sporcuyla mücadele ettiklerini anlatan Öz, Bu sporcularımız İnşallah 2013te Türkiye milli takımında yer alacak. Şu an çok iyi bir altyapı oluşturduk. Konteynerlerde eğittiğimiz 80 sporcumuz ile valiliğimizin de desteğiyle ilimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Konteynerin altın eldivenleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER