Koldereliler düzenlenen etkinlikte buluştu

Koldereliler düzenlenen etkinlikte buluştu


MANİSA (A.A) - İnternetteki bir sosyal paylaşım sitesinde gurup kuran Koldereliler, Manisada düzenlenen etkinlikle bir araya geldi.
     Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere beldesinde doğup büyüyüp Manisa merkez ile büyükşehirlere göç edenlerin, Kani Şengül önderliğinde bir sosyal paylaşım sitesinde oluşturdukları Koldere Sevenler Grubu, Manisada etkinlik düzenledi.
     Koldere beldesi sakinlerinin yanı sıra İzmir, İstanbul, Manisada yaşayan Kolderelilerin katıldığı etkinlikte, seslendirdiği Rumeli türküleriyle ünlü Arif Şentürk konser verdi.
     Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım, etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, beldeden ayrılanların bir araya gelmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, Manisa dışından gelen ablalarımız, ağabeylerimiz, kardeşlerimiz var, yıllardır görüşmedik. Yolda görsek birbirimizi tanımıyorduk. Birbirimizi görmek ve tanımak, dostluklarımızı pekiştirmek adına benzer etkinliklerin yapılması için belediye olarak gereken desteği vermeye her zaman hazırız. Birlikte ve beraber olmak güzel şey dedi.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Koldereliler düzenlenen etkinlikte buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER