Kofçaz Belediye Başkanı Çalışkan:

Kofçaz Belediye Başkanı Çalışkan: -Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile ilçemize hareket gelecek


KIRKLARELİ (A.A) - Kofçaz Belediye Başkanı Nuri Çalışkan, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile ilçemize hareket gelecek dedi.
     Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ilçeye 100 kişilik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılacağını söyledi.
     Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin 27 dönümlük arazi üzerine yapılacağını ifade eden Çalışkan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 100 kişilik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yapımı için proje hazırlanıyor. Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile ilçemize hareket gelecek. İlçemiz 900 nüfustan oluşan sakin ve şirin bir bölge. Kültür seviyeleri yüksek insanlarda Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde barınacağı için ilçemizin kültür seviyesi de yükselecek diye konuştu.
     Çalışkan, merkezin yapımına destek veren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan ile emeği geçen herkese teşekkür etti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kofçaz Belediye Başkanı Çalışkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER