Koçarlıda 225 bin liraya yaptırılan suni

Koçarlıda 225 bin liraya yaptırılan suni çim saha bakımsız kaldı


AYDIN (A.A) - Koçarlı ilçesinde geçen yıl Aydın Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından suni çim yapılarak hizmete açılan saha, bakımsız kaldı.
     Koçarlı Belediyesporlu futbolcular suni çimin futbol oynarken yerinden kalktığını bu nedenle düzenli çalışma yapamadıklarını söylediler.
     Koçarlı Belediyespor antrenörü Ali Akalın, Stadın zemini geçen yıl suni çim oldu. Ancak düzenli bakım yapılmadığı için top zıplamıyor ve zemin halıyı katlıyor. Bunun yanında çevre düzenlemesi yapılmadı. Kenarları koruma altına alınmadı. Yedek kulübeleri atıl vaziyette duruyor. Koçarlı Belediyesi malzemesini verin biz yapalım dedi onu da yapmadılar. Kendileri de ilgilenmiyorlar bu şekilde bir yıl daha kalırsa suni çim gelecek yıl kullanılamaz duruma gelecektir. Yapılan masraflara yazık dedi.
     Koçarlı Menderes Spor Kulüp Başkanı Nihat Engin ise şu bilgileri verdi:
     Koçarlıda daha önceki doğal çim düzensiz olduğu için, maçlar çamur deryasında oynanıyordu. Ben Aydın valimize ve milletvekillerine bizzat giderek bu sahanın suni çim olmasını istedim. Bunun üzerine Aydın Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü geçen yıl Aydın genelinde yapmayı planladığı 6 suni çim sahaya Koçarlıyı da ekleyerek suni çim yaptı. İl Müdürü Zeynel Akının bu stadın suni çim olmasında büyük emeği vardır. Ancak 225 bin liraya mal olan bu suni çim yapıldıktan sonra tamamlanamadan öylece kaderine terk edildi. Suni çimin 19 yıl gideceğini söylüyorlar ama bu şekilde 9 yıl bile dayanmaz.
     AA muhabirinin görüştüğü Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü yetkilileri stadın bakımın yapılması için çalışmaların sürdüğünü kaydettiler.
    
     Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Koçarlıda 225 bin liraya yaptırılan suni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER