Kocaelisporda genel kurul kararı

Kocaelisporda genel kurul kararı -Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Yılmaz: -Kentin etrafında bütünleştiği bir yönetim olursa, onların önünü açarak destek olacağız


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelisporun asbaşkanı ve basın sözcüsü Abdülkadir Yılmaz, genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulundaki bazı yöneticilerin istifa etmesi nedeniyle 16 Şubatta genel kurul kararı aldıklarını, ilk oturumda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 23 Şubatta ikinci oturumun yapılacağını söyledi.
     Daha güçlü bir yönetim oluşturulması için genel kurul kararı aldıklarını dile getiren Yılmaz, Kongre kararını Kocaelisporun menfaatlerini düşünerek aldık dedi.
     Başkan Orhan Görsen ve ekibi olarak kendilerinin de yönetim listesi çıkarmayı hedeflediklerini belirten Yılmaz, Kentin etrafında bütünleştiği bir yönetim olursa, onların önünü açarak destek olacağız. Amaç, Kocaelisporu iyi yerlere getirmek diye konuştu.
    
     -Antalya kampı-
    
     Yılmaz, takımın ikinci etap çalışmaları kapsamında Antalyada kamp yaptığını anımsatarak, amaçlarının futbolcuların mental ve fiziki olarak güçlenmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
     Futbolcuların son durumlarını görmek adına hazırlık maçları yaptıklarını ifade eden Yılmaz, çalışmaların güzel geçtiğini, takımın pazartesi günü Kocaeliye döneceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaelisporda genel kurul kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER