Kocaeli ve İstanbuldaki hırsızlık operasyonu

Kocaeli ve İstanbuldaki hırsızlık operasyonu -Operasyon kapsamında 13 kişi daha gözaltına alındı (Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kocaeli ve İstanbulda düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında 13 kişi daha gözaltına alındı.
     Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 2 gün önce 14 kişinin tutuklandığı operasyonla bağlantılı olarak İstanbul ve Kocaelide belirledikleri çeşitli adreslere operasyon düzenledi.
     Yaklaşık 100 polisin katılımıyla ev ve iş yerlerinde yapılan aramada suç örgütü lideri Metin Knın da aralarında bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı.
    
     -Babama ne yapacaksınız--
    
     Öte yandan, Kocaeli Emniyet Müdürlüğünün basın mensuplarına dağıttığı kamera kayıtlarında, ekiplerin yanlışlıkla zilini çaldıkları evin sahibine pişmaniye ikram ederek özür dilemesi yer alıyor.
     Görüntünün devamında ekipler, babasını gözaltına aldıkları 3 yaşındaki çocuğa, Babama ne yapacaksınız- sorusu üzerine, Babanla oyun oynuyoruz. Şimdi seninle beraber de oyun oynayacağız şeklinde cevap veriyor.
     Oğlu gözaltına alınan baba ise polise, Bir baba olarak devletin kadar bu pisliklerden temizlenmesini istiyorum. Ben kendi çocuğumu durduramadım. Bir babayım, inanın ki ben sizden daha fazla şu pisliklerin temizlenmesini istiyorum. Temizleyin, elinizi ayağınızı öpeyim diyor.
     Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce 2 gün önce düzenlenen operasyona 14 şüpheli tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaeli ve İstanbuldaki hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER