Kocaeli ve İstanbulda uyuşturucu operasyonları

Kocaeli ve İstanbulda uyuşturucu operasyonları -İki ilde düzenlenen 3 ayrı operasyonda, 18 kilogram eroin, 500 gram esrar, 300 adet uyuşturucu hap ile 3 gram bonzai ele geçirildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - İstanbul ve Kocaelide düzenlenen 3 ayrı operasyonda 18 kilogram eroin, 500 gram esrar, 3 gram bonzai ile 300 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
     Uyuşturucu ticaretine yönelik çalışma başlatan Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu maddeleri Kocaelide piyasaya sürdüğünü tespit ettiği Saniye Çyi takibe aldı.
     Şüphelinin İstanbul Bağcılar ilçesinde kaldığını belirleyen polis, düzenlediği operasyonda Saniye Çyi evinde gözaltına aldı. Şüphelinin evinde arama yapan polis, 36 paket halinde 18 kilogram eroin ele geçirdi.
     Sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışma kapsamında Nurdoğan L. İrfan T. ve İbrahim Kyı gözaltına alan polis ekipleri, bu kişilerin otomobillerinde yaptıkları aramalarda 500 gram esrar ve 200 adet uyuşturucu hap ele yakalandı.
     Bu arada, cezaevinden 15 gün önce tahliye olan Soner K ile sevgilisi Merve Çnin İstanbuldan uyuşturucu satın alacağı ihbarı üzerine çalışma başlatan ekipler, şüphelileri Körfez ilçesinde gözaltına aldı. Bu kişilerin üst aramasında 3 gram bonzai maddesi ile 100 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
     Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli ve İstanbulda uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER