Kocaeli Valisi Ercan Topaca:

Kocaeli Valisi Ercan Topaca: Yeni yılda huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışacağız


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Yeni yılda huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışacağız dedi.
     Vali Topaca, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anılarıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını belirterek, umutlarını koruyarak huzur içinde yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşadıklarını ifade etti.
     2013 yılının Türkiyeye, tüm insanlığa ve Kocaeli halkına huzur ve güven getirmesini, başarıların sürekli, sevginin hiç eksik olmamasını temenni eden Topaca, mesajında şunları kaydetti:
     Geride bıraktığımız 2012 yılı içerisinde siz değerli hemşehrilerime en iyi hizmeti sunmak, yaşam standartlarını yükseltmek ve karşılaşılan sorunları ortadan kaldırmak amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun bir tempo ile hizmetlerimizi sürdürmeye çalıştık.
     2013 yılına dair beklenti ve umutlarımız ise ilimizin ve ülkemizin refah düzeyinin yükseltilmesi, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşliğin korunması, barış, huzur ve güven ortamının devam ettirilmesidir. Yeni yılda huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışacağız. Bu noktada tüm Kocaelili hemşehrilerimin ilimizin ve ülkemizin geleceği adına üzerlerine düşen fedakarlıkları yapacaklarına, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik her türlü olumsuzluklara kesinlikle müsaade etmeyeceklerine olan inancım tamdır.
     Bu duygu ve düşüncelerle, yeni umut ve hedeflerle karşıladığımız 2013 yılının ilimize ve ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Valisi Ercan Topaca: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER