Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özaktan köy ziyaretleri


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, merkeze bağlı bazı köyleri ziyaret ederek köyün sorunlarını dinledi.
     Merkeze bağlı Akpınar, Kulfallı, Arızlı, Sekbanlı ve Kabaoğlu köylerini ziyaret eden Özaka, Hizmet Şube Müdürü Aydın Altıner ile belediyenin köylerde görevlendirdiği ve köylülere ücretsiz olarak hizmet veren ziraat mühendisleri ve veterinerler eşlik etti.
     Özak, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla köy hayatının korunduğunu ve köylerin kalkındırıldığını ifade ederek, Akpınar, Kulfallı ve Arızlı köylerinde altyapı çalışmaları, yol ve su hizmetlerinin tamamlandığını belirtti.
     Özak, Büyükşehir Belediyesinin köylerde tarım ve hayvancılıkla ilgili danışmanlık hizmeti verdiğini dile getirerek, modern tarım ile elde edilen verimin daha da arttığını, ve köylerdeki kalkınmaya büyük önem verdiklerini kaydetti.
     Köy sakinleri ise köylerdeki dere ıslahları, köprü ve yol yapımı hizmetlerinin devam etmesini isteyerek yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi yetkililerin teşekkür etti.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER