Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: -Anadolu Ajansı, tarihi anıları ve yaşanan olayları tarihe kayıt düşme ve gerçek habercilik adına Türkiyenin en güvenilir kurumu


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Anadolu Ajansı (AA), tarihi anıları ve yaşanan olayları tarihe kayıt düşme ve gerçek habercilik adına Türkiyenin en güvenilir kurumu dedi.
     AA Kocaeli Büro Müdürü Murat Paksoy, Karaosmanoğlunu ziyaret ederek, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün imzaladığı AAnın 2012 yıllığını takdim etti.
     Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu, AAyı doğru habercilik, olayları olduğu gibi yansıtma, kayıt altına alma, fotoğraflama, kamerayla tespit etme ve bu bilgileri saptırmadan yayıncı kuruluşlara veren bir kurum olarak çok önemli gördüklerini söyledi.
     AAnın Anadolunun her tarafında hizmet veren çalışanlarına başarılar dileyen Karaosmanoğlu, Anadolu Ajansı, tarihi anıları ve yaşanan olayları tarihe kayıt düşme ve gerçek habercilik adına Türkiyenin en güvenilir kurumu. Türkiyenin en çok çalışan, en iyi hizmeti veren kurumlarından bir tanesi dedi.
     Paksoy ise AAnın tarihi ve 100. yıl vizyonu hakkında bilgi vererek, Karaosmanoğluna ajansın 2012 yıllığını ve 2013 takvimini hediye etti.
     Yıllığın bu yıl Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde yayımlandığını anlatan Paksoy, yıllıkta 2012 yılında Türkiyede ve dünyada yaşanan en önemli olayların fotoğraflarıyla yer aldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER