Kocaeliden kısa kısa

Kocaeliden kısa kısa -Judo Eğitim Merkezleri toplantısı Kocaelide yapıldı


KOCAELİ (A.A) - Judo Eğitim Merkezinde görevli antrenörler, durum değerlendirme toplantısında Kocaelide bir araya geldi.
     Türkiyenin çeşitli bölgelerinden gelen Judo antrenörleri, Judo Federasyonu Teknik Asbaşkanı Fikret Yıldız başkanlığındaki toplantıda bir araya geldi.
     Toplantıda, Judo Eğitim Merkezlerinin genel yapısı ve işleyişi ile ilgili durum değerlendirilmesi yapılırken, konuşmaların ardından eğitim merkezlerinde ileriye dönük yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.
     Birlik içerisinde yapılması planlanan etkinlikler konusunda da kararların alındığı toplantıda, judo antrenörleri, toplantıya ev sahipliği yapan Kocaelideki yetkililere teşekkür etti.
    
     -Gültepe Miralay Mümtaz Caddesinde yol çalışması
    
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gültepe Miralay Mümtaz Caddesinde gerçekleştirdiği yol çalışmasında sona gelindi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentin batısından Umuttepe Kampüsüne giden yolun genişletildiği bildirilirken, 15 metre genişliğe ulaşan yolun 2 çıkış ve bir iniş şeritli olarak yapıldığı kaydedildi.
     Çalışmalar kapsamında yolun geçtiği mevkideki derenin de ıslah edildiği belirtilirken, yolun dolgu işlemi yapılarak, taş ve beton duvarlarla güçlendirildiği ifade edildi.
     Açıklamada, proje kapsamında 16 bin metreküp kazı çalışması gerçekleştirildiği ifade edilirken, yolun güçlendirilmesi için de 2 bin 500 metreküp beton, bin 200 metreküp de taş duvarın örüldüğü kaydedildi.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER