Kocaeliden kısa kısa

Kocaeliden kısa kısa -Kocaelide kar hazırlığı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, 150 araç ve 200 personelle karla mücadeleye hazır olduğu bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışının kentte etkili olmasıyla olabilecek olumsuzluklara karşı tüm hazırlıklarını tamamladığı, kar yağışının başlamasının ardından yolların kapanma olasılığına karşı belirli güzergahlar için de araç ve ekiplerin hazır bekletildiği kaydedildi.
     Kar yağışının beklendiği vurgulanan açıklamada, ekiplerin Kartepenin yanı sıra Kocaelinin her bölgesinde etkili olabilecek kar yağışıyla mücadeleye için önlemler alındığı kaydedildi.
     Açıklama, şöyle devam etti:
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kış şartları için gereken tüm önlemleri aldı. Vatandaşlarımızında karlı havaya göre araçlarını hazırlıklı tutmalarını ve toplu taşıma araçlarını kullanmalarını öneriyoruz
    
     -Karaosmanoğlu, İzmit çarşı esnafını ziyaret etti
    
     Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit çarşı esnafını ziyaret etti.
     Karaosmanoğlu, esnaf ve vatandaşların belediye hizmetleri ile ilgili görüş ve önerilerini almak için halkın içinde yer aldıklarını belirterek, kentin her zaman hizmetinde olduklarını kaydetti.
     İzmit-in her geçen gün geliştiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, İzmitin ve Kocaeli-nin hizmetindeyiz. Çocuklarımıza daha güzel bir Kocaeli, daha güzel bir İzmit bırakmak için her gün yeni projeler üretiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kocaeliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER