Kocaelide uyuşturucu operasyonu

Kocaelide uyuşturucu operasyonu -Kocaelide durdurulan bir akaryakıt tankerinde yapılan aramada 275 kilogram esrar ele geçirildi -Operasyonda, gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide durdurulan bir akaryakıt tankerinde yapılan aramada, 275 kilogram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
     Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Batmandan yola çıkan bir akaryakıt tankerinde esrar taşındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
     Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Kocaelinin Körfez ilçesinde durdurulan tankerde arama yapan ekipler, tankerin dorsesindeki özel bir bölmede 275 kilo esrar ele geçirdi.
     Operasyonda tanker sürücüsü Mahmut G. (38) ile farklı bir araçla tankerin önünden giderek Gözcülük yaptıkları iddia edilen Mehmet N. Z. (48), Fırat S. (36) ve Mustafa Ç. (41) gözaltına alındı.
     Kocaeli Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER