Kocaelide Kurban Bayramı hazırlıkları

Kocaelide Kurban Bayramı hazırlıkları


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Kurban Bayramı dolayısıyla şehirde bakım çalışması yapıyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Kurban Bayramında vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için kentte genel bakım ve temizlik çalışması yaptığı belirtilerek, bu kapsamda park ve bahçelerde çalışmaların hızlandırıldığı bildirildi.
     Yeşil alanlarda uzayan çimler biçilip bakımlı hale getirilerek kent genelinde genel temizlik çalışmalarının yapıldığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:
     Çalışma kapsamında Sekapark, Doğu Kışla Parkı, Demokrasi Parkı, Marina Parkı ve Fatih Sultan Mehmet Parkları gibi merkezi parklar, Yeniköy, Başiskele, Yahya Kaptan, Gölcük, Kandıra, Kuruçeşme, Çayırova, Şekerpınar ve Eskihisar Kavşakları gibi merkezi kavşaklar ve bu kavşakların bağlantı yolları temizleniyor. Sakarya ve İstanbul il sınırları arası Kocaeli otoban kenarları, D-100 kenarları, mesire alanları, yürüyüş yolları, caddeler, bulvarlar ve benzeri açık, yeşil alanların her türlü bakımı yapılıyor.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide Kurban Bayramı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER