Kocaelide hırsızlık iddiası

Kocaelide hırsızlık iddiası -Derincede hırsızlık yaptığı öne sürülen 1i kadın 5 kişi gözaltına alındı


KOCAELİ (A.A) - Derince ilçesinde hırsızlık yaptığı öne sürülen 1i kadın 5 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Sultan Mahallesinde İ.Kya ait evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
     Şüphelilerin içinde bulunduğu otomobilin plakasını belirleyen ekipler, bu kişilerin il dışına kaçma ihtimaline karşı Körfez ilçesindeki TEM Otoyolu gişelerinde önlem aldı.
     Bir süre sonra, otomobille gişelere gelen ve polisin dur ihtarına uymayan şüpheliler, araçla ters yola girerek kaçmak istedi.
     Kaçma girişimlerinin başarısız olması üzerine araçtan inen 6 şüpheli yaya olarak bölgeden uzaklaşmaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren kovalamacının ardından ekipler, M.K, A.K, Z.M, G.Ü. ile 6 metrelik köprüden toprak zemine atlayarak kaçmaya çalışan A.Kyı gözaltına aldı.
     Üst aramalarında, İ.Knın evinden çalındığı tespit edilen 2 altın yüzük, gümüş künye ile kumbara ele geçirilen şüphelilerden M.K, A.K. ve A.K, Asayiş Şube Müdürlüğüne, yaşları küçük olan G.Ü ve Z.M, Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.
     Hırsızlık yapmak amacıyla İstanbuldan Kocaeliye geldikleri tespit edilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     (MY-TE-NC-MUR)
<< Önceki Haber Kocaelide hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER