Kocaelide hafta sonu 34 kişi boğulmaktan

Kocaelide hafta sonu 34 kişi boğulmaktan kurtarıldı -Havaların ısınmasıyla vatandaşların akın ettiği Kocaeli sahillerinde, boğulma tehlikesi geçiren 34 kişi, cankurtaranlar tarafından kurtarıldı


KOCAELİ (A.A) - Havaların ısınmasıyla vatandaşların akın ettiği Kocaeli sahillerinde, hafta sonu boğulma tehlikesi geçiren 34 kişi, can kurtaranlar tarafından kurtarıldı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde itfaiye personeli ve gönüllülerden oluşturulan 200 kişilik Hayat Kurtarma Timinin Karamürsel ve Kandıra sahillerinde görev yaptığı ifade edildi.
     Açıklamada, Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kumcağız, Cebeci ile Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı sahillerinde 2005 yılından beri görev yapan ekiplerin, 1342 kişiyi kurtardığı belirtildi.
     Tüm sahillere uyarıcı tabela ve can simidi asan kurtarma timinin, halkı bilinçlendirmek amacıyla da broşür dağıttığına yer verilen açıklamada, timin, 6 zodyak bot, 4 jetski, 1 dalgıç aracı, 3 adet 4x4 hizmet aracı, 7 ambulans ve 2 otobüsle hizmet verdiği kaydedildi.
     Hafta sonunda sahillerde boğulma tehlikesi geçiren 34 kişinin, Hayat Kurtarma Timleri tarafından kurtarıldığı ifade edilen açıklamada, ekiplerin 16 Eylüle kadar görev yapacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide hafta sonu 34 kişi boğulmaktan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER