Kocaelide cinayet

Kocaelide cinayet -Kartepede bir kişi, önünü kestiği yolcu minibüsünün içindeki kişiyi silahla öldürdü


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide bir kişi, önünü kestiği minibüsteki husumetli olduğu kişiyi silahla öldürdü.
     İzmit Kartepe arasında yolcu taşımacılığı yapan 41 AU 110 plakalı minibüsün önünü takip ettikleri araçla kesen Server V. ile beraberindekiler, minibüsteki yolcuları silahla tehdit ederek indirdikten sonra, daha önce aralarında husumet bulunan Mehmet Bahtiyara (46) tabancayla ateş ettikten sonra kaçtı.
     Minibüs sürücüsü olaydan sonra vücudunun çeşitli yerine aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Bahtiyarı hastaneye yetiştirmek için bir süre ilerledikten sonra Bahtiyarın öldüğünü fark etmesi üzerine aracını Uzunçiftlik mevkisinde durdurarak durumu polise bildirdi.
     Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede öldüğü tespit edilen Bahtiyarın cesedi, daha sonra İzmit Asri Mezarlığına kaldırıldı.
     Şüphelilerden Server Vnin kardeşi Halil Bnin, yaklaşık 7 yıl önce Mehmet Bahtiyarın ağabeyi Orhan Bahtiyar tarafından öldürüldüğü, Server Vnin de cinayeti bu nedenle işlediği ileri sürüldü.
     Olaydan sonra kaçan Server V. ile beraberindekilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, olayın büyüme ihtimaline karşı İzmit Asri Mezarlığı çevresinde yoğun güvenlik önlemini aldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER