Kocaelide anne ve 3 çocuğunun evinde

Kocaelide anne ve 3 çocuğunun evinde ölü bulunması -Adliyeye sevk edilen Ramazan Geniş, tutuklanarak cezaevine gönderildi


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide bir anne ile 3 çocuğunun evinde ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan baba Ramazan Geniş, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
     İzmitteki evlerinde anne Aysel Geniş (25) ve 1 aylık Aysima bebeğin boğularak, 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem Genişin bıçakla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan baba Ramazan Geniş, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından geniş güvenlik önlemleri altında Kocaeli Adliyesine sevk edildi.
     Burada cumhuriyet savcısına ifade veren Geniş, kendisinin herhangi bir psikolojik rahatsızlığının bulunmadığını ve alkol kullanmadığını belirterek, Eşimi ve çocuklarımı ekonomik sıkıntılardan dolayı yaşadığım bir anlık cinnetle öldürdüm dedi.
    
     -Çocuklarımı, korkarlar diye öldürdüm-
    
     Geniş, çocukları Gökdeniz ve Görkemi, Annelerini ölü vaziyette görünce korkarlar diye öldürdüğünü kaydederek, 1 aylık kızı Aysimayı da ağladığı için öldürdüğünü söyledi.
     Yaptıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu belirten Ramazan Geniş, sorgusunda, Bu cinayeti nasıl işlediğimi hala anlayamıyorum ifadesini kullandı.
     Geniş, yaklaşık 8 aydır düzenli olarak çalışmadığı için çektiği kredileri ödeyemediğini ve bu nedenle uzun süredir stres altında olduğunu öne sürdü.
     Nöbetçi cumhuriyet savcılılığınca tutuklanması talebiyle nöbetçi Kocaeli 2. Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen Ramazan Geniş, Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide anne ve 3 çocuğunun evinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER