Kocaelide 326 konutluk Tuana Evlerinin satışları

Kocaelide 326 konutluk Tuana Evlerinin satışları başladı -Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Kent Konut A.Ş olarak bu yıl itibariyle yaptırılan konutlar 10 bini aştı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş tarafından yaptırılacak 326 konutluk Tuana Evlerinin satışı başladı.
     Tuana Evlerinin satışına başlanması nedeniyle Kocaeli Fuarındaki Sivil Toplum Merkezinde düzenlenen törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentsel dönüşümü vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, halkın memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi.
     Kamulaştırma yaparken vatandaşların yüzde 90ıyla anlaştıklarını vurgulayan Karaosmanoğlu, Daha proje aşamasında olan dairelerin bir çoğu satılıyor. Kocaelinin birçok yerinde projelerimizi tamamladık. Yapımı devam eden projelerimiz de var. Kent Konut A.Ş olarak, bu yıl itibariyle yaptırılan konutlar 10 bini aştı dedi.
     Karaosmanoğlu, Tuana Evlerinin 2012 yılından bu yana açıklanan projeler arasındaki en büyüklerinden biri olduğunu ifade ederek, proje maliyetinin 400 milyon lira olacağını kaydetti.
     Kent Konut A.Ş Genel Müdürü Metin Kalafat da konutların Topçular Mahallesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere 57 metrekare ile 233 metrekare arasında değiştiğini belirterek, fiyatların da seçilen daireye göre, 73 ile 337 bin TL arasında değiştiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide 326 konutluk Tuana Evlerinin satışları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER