Kocaali Belediyesi ile KOSGEB arasında işbirliği

Kocaali Belediyesi ile KOSGEB arasında işbirliği protokolü


SAKARYA (A.A) - Kocaali Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında Uygulamalı Girişimcilik işbirliği protokolü imzalandı.
     Belediye Meclis Salonunda imzalanan protokolün ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Acar, ilçedeki girişimci adaylarına ulaşarak yeni işletmelerin kurulmasına öncülük etmek istediklerini söyledi.
     Açılan her yeni işletmenin ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını vurgulayan Acar, bunun işsizlik sorununun çözümüne de katkı sağlayacağını belirterek, Eğitimleri tamamlayan adaylar, kendi işlerini kurmaları halinde KOSGEB Sakarya Hizmet Merkezi Müdürlüğüne başvurarak üst limiti 30 bin lira olan hibe, üst limiti 70 bin lira olan geri ödemeli desteklerden faydalanabilecek dedi.
     KOSGEB Sakarya Hizmet Merkezi Müdürü İsmet Yılmaz ise KOSGEBin toplumun genelinde girişimcilik hareketi başlatmak istediklerini ifade etti.
     4 Şubatta başlayacak eğitimlere katılmak isteyen adayların, 31 Ocaka kadar Kocaali Belediyesi Kültür Turizm Müdürlüğüne başvurması gerekiyor.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kocaali Belediyesi ile KOSGEB arasında işbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER