Koç, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun genel kurulunu

Koç, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun genel kurulunu değerlendirdi -Sivas Muhtarlar Deneği Başkanı Koç: Amacımız, muhtarlık bayrağını, görevde bulunduğumuz süre içerisinde indirmeden ve soldurmadan daha yükseklerde dalgalandırmaktır


SİVAS (A.A) - Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun 1. olağan genel kurulunun yapıldığını anımsatarak, Amacımız, muhtarlık bayrağını, görevde bulunduğumuz süre içerisinde indirmeden ve soldurmadan daha yükseklerde dalgalandırmaktır dedi.
     Koç, Muhtarlar Derneğinde düzenlediği basın toplantısında, 6 ay önce Türkiyenin 7 bölgesinde Muhtarlar Federasyonunun ve bu 7 bölgenin birleşmesiyle de Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun kurulduğunu hatırlattı.
     Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun 1. olağan genel kurulunun Ankarada 7 Ekimde yapıldığını anımsatan Koç, genel kurula Sivastan 30a yakın muhtarın katıldığını ve 7 muhtarın da delege olarak oy kullandığını belirtti.
     İç Anadolu Bölgesinden 6 muhtarın federasyonda, 4 muhtarın da konfederasyonda görev aldığını dile getiren Koç, Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdenizin genel başkanlığa seçildiği genel kurulda, kendisinin genel başkan yardımcılığına, Cemil Gözenin denetim kuruluna, Bilal Meriç ve Numan Kayanın da disiplin kuruluna seçildiğini söyledi.
     Konfederasyon kurmaktaki amaçlarının 53 bin küsür muhtarı temsil etmek olduğunu ifade eden Koç, şunları kaydetti:
     Amacımız, muhtarlık bayrağını, görevde bulunduğumuz süre içerisinde indirmeden ve soldurmadan daha yükseklerde dalgalandırmaktır. Bu dalgayı tüm muhtarlarımızı kapsayacak şekilde geniş kapsamlı hale getirmeyi, Sivastan başlayan bu meşalenin altında tüm muhtarlar camiasını aydınlatmayı amaçlıyoruz.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Koç, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun genel kurulunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER