KMTSOdan GSOya ve GTOya başsağlığı ziyareti

KMTSOdan GSOya ve GTOya başsağlığı ziyareti


GAZİANTEP (A.A) - Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük ve beraberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Ticaret Odasına (GTO) başsağlığı ziyaretinde bulundu.
     GSOdan yapılan açıklamaya göre, GSO Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelen heyet, yaşanan terör olayından duydukları üzüntüyü dile getirdi.
     Başkan Kemal Karaküçük ve heyete teşekkür eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, Türkiyenin hiçbir yerinde bu tür acıların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. İnşallah bundan sonra tüm yurtta sağduyu ve barış egemen olur. Bugün burada bulunarak acımızı paylaştınız ve bizlere destek oldunuz. Gaziantepli sanayiciler adına hepinize şükranlarımı sunuyor yaşanan elim olayın son olmasını diliyorum dedi.
     KMTSO Başkanı Karaküçük ve beraberindekiler GTOyu da ziyaret etti.
     GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ziyarette, böylesine zor bir dönemde KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karüküçük ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinin büyük anlam taşıdığını ve kendilerine güç verdiğini belirtti.
     Düzenlenen menfur terör saldırısının Gaziantepteki sosyal barışı hedef aldığını ancak bunda başarılı olamayacağını dile getiren Başkan Aslan, Kent ve ülke olarak kenetlenip, birlik olarak tertiplenen kirli oyunları bozmak zorundayız. Gaziantepte gerçekleştirilen saldırı bizi bölmek bir yana daha da kenetlenmemizi sağlayacaktır. İnsanlarımızın yüreğinde derin yara açan bu saldırı asla amacına ulaşmayacak ve Gaziantep halkı her zaman olduğundan çok daha fazla kenetlenecektir dedi.
     KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük de konuşmasında saldırıdan duydukları üzüntüyü ifade ederek, şunları kaydetti:
     İki komşu kent olan Gaziantep ile Kahramanmaraş arasında güçlü bağlar bulunuyor. Kurtuluş Savaşında omuz omuza mücadele eden iki kentiz. Sizlerin yaşadığı bu acıyı yüreğimizin derinliklerinde hissettik. Acınızı paylaşıyoruz. Allah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın. Gün birlik ve dirlik günüdür. Bu nedenle bugün buradayız. Atalarımızın Kurtuluş Savaşı-nda birlikte sergiledikleri mücadeleyi bugün bizler teröre karşı da omuz omuza, sırt sırta vermeye hazırız. Hiçbir şekilde yalnız değilsiniz. Her zaman Kahramanmaraşlıları yanınızda görebilirsiniz.
     Ziyarette KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği Başkan yardımcısı Durmuş Karcıoğlu, Pazarcık-Narlı İşadamları Derneği Başkanı Ali Aladanlı ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.
    
     Muhabir: Sevil Çelik
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber KMTSOdan GSOya ve GTOya başsağlığı ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER