Kızılay ekibi bayramda çocukları sevindirdi

Kızılay ekibi bayramda çocukları sevindirdi -Suriyede çıkan olaylardan etkilenen ve karşı taraftan ateşlenen top mermisinin isabet etmesi sonucu 5 kişinin yaşamını yitirdiği Akçakalede Kızılay psikososyal destek ekibi, çocuklara


ŞANLIURFA (A.A) - Suriyede çıkan olaylardan etkilenen ve karşı taraftan ateşlenen top mermisinin isabet etmesi sonucu 5 kişinin yaşamını yitirdiği Akçakalede, Kızılay psikososyal destek ekibi, çocuklara yönelik bayram şenliği düzenledi.
     Süleymanşah İlkokulunun bahçesinde kurulan ve çeşitli oyunların bulunduğu oyun parkuruna koşan çok sayıda çocuk doyasıya eğlenme imkanı buldu. Kızılay görevlileri, çocuklarla tek tek ilgilenip, bayram sevinçlerine ortak oldu.
     Kızılay görevlisi psikolog Sevil Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, psikososyal ekibin 20 günden bu yana ilçede çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
     Bu kapsamda çocuklara yönelik bayram şenliği düzenlediklerini ifade eden Yüksel, Akçakaleli çocuklar daha önce lunapark ve benzeri oyunları görmediklerini söylemişlerdi. Biz de böyle bir ortam hazırladık ve bayramı onlarla birlikte kutlamaya karar verdik. Şenliğimiz iki gün sürecek, ayrıca psikososyal çalışmalarımız da yine bayram sonrasında da devam edecek diye konuştu.
     Çocuklardan Büşra Güler de Kızılay yetkililerine teşekkür ederek, mutlu bir bayram yaşadıklarını söyledi.
     Bedensel engelli Hacer Bal ise oyun parkurunu çok güzel bulduğunu belirterek, yetkililere teşekkür etti.
     Nurcan Bal da çocuklarını bayram şenliğine getirdiğini ve çok eğlendiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin devamlı yapılmasını istedi.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Kızılay ekibi bayramda çocukları sevindirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER