Kırşehir TSOdan üyelik yenileme uyarısı

Kırşehir TSOdan üyelik yenileme uyarısı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Müfit Göçen, meslek gruplandırması kapsamında üyelik yenilemesi yapılacağını belirterek, kayıt yenilemeyen üyelerine uyarıda bulundu.
     Göçen, yaptığı yazılı açıklamada, odaya üye esnaf, sanatkar ve işletmeleri uyararak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Maliye Bakanlığı arasındaki işbirliği çerçevesinde üye kodlarının NACE kodları ile yeniden belirlendiğini ifade etti.
     Detaylı bilginin TSOdan alınabileceğini vurgulayan Göçen, şunları kaydetti:
     TOBB ile Maliye Bakanlığı arasında yapılan işbirliği çerçevesinde odamıza kayıtlı üyelerin NACE kodları yeniden belirlenerek üyelere tebligat yapılmıştır. Ancak, bazı üyelerimizin odamızdaki Meslek Grubu ve yeni NACE kodunun belirlendiği tebligatın ellerine ulaşmadıkları tespit edilmiştir. Tebligat eline ulaşmayan üyelerimizin en geç 6 Aralık 2012 tarihine kadar www.nace.tobb.org.tr adresine TC kimlik veya vergi no ile giriş yaparak kayıtlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Kayıtları görünmeyen veya NACE kodları yanlış yazılmış olan üyelerimizin en kısa zamanda TOBBa itiraz etmeleri gerekmektedir.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir TSOdan üyelik yenileme uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER