Kırşehir Belediyesi, yaya üst geçitlerine başlıyor

Kırşehir Belediyesi, yaya üst geçitlerine başlıyor


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaya üst geçidi projelerini başlattıklarını bildirdi.
     Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, trafiği düzenleyici, yayaların ve taşıtların ulaşımını kolaylaştırıcı nitelikte olan yaya üst geçitlerini, Cumartesi Pazarı Yanı, Kındam Kavşağı ve Yeni Otogar Kavşağına yapılacağını belirtti.
     Aşıkpaşa Üst Geçidi temel işleri ve çelik işlerinin tamamlandığını ve üst geçit montajına başlandığını ifade eden Bahçeci, Yeni Otogar Kavşağı üst geçidinde ise yer belirleme çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.
     Kırşehir Belediyesinin projeleri ile kentin çehresini değiştirmek istediklerini vugrulayan Bahçeci, şunları kaydetti:
     "Yaptığımız projelerle Kırşehirin eksik olan bütün yanlarını tamamlamaya çalışıyoruz. Bu bölgelerde yaya üst geçitlerinin eksik olması ve kazaların muhtemel bölgeler olması nedeniyle üst geçit yapmaya karar verdik. Bu sayede hem kazalar önlenmiş olacak hem de taşıtların ulaşımı kolaylaşacak. Her zaman vatandaşları düşünen Belediye anlayışıyla çalışıyoruz. Halkımızın can güvenliği bizim için son derece önemlidir. Bu amaçla Cumartesi Pazarı Yanı, Kındam Kavşağı ve Yeni Otogar Kavşağında (Meytaş Kavşağı) başladığımız yaya üst geçitleri ile hem can güvenliği konusunda önlem almış olacağız hem de taşıt ulaşımı da kolaylaştıracağız."
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir Belediyesi, yaya üst geçitlerine başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER