Kırşehir Belediyesi, Tenis Okulu açtı

Kırşehir Belediyesi, Tenis Okulu açtı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, tenis sporunu sevdirmek ve yetenekli öğrencileri keşfetmek amacıyla Tenis Okulu açtıklarını bildirdi.
     Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekoukul bahçesindeki belediye kortlarında verilecek tenis kurslarının 6-14 yaş arası ve 14 yaş üstü olmak üzere iki grup halinde kız ve erkek öğrencilere verileceğini ifade etti.
     Kursların profesyonel tenis antrenörü gözetiminde olacağını vurgulayan Bahçeci, Okulların tatile girmesinden sonra belediyemizin başlatmış olduğu Yaz Spor Okulları ile birçok branşta spor kursları açtık ve kurslarımız devam ediyor. Buna ek olarak yıl boyu devam edecek olan kort tenisi kurslarımızı da faaliyete geçiriyoruz. Kurslarımız Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu bahçesinde bulunan kortlarımızda verilecek dedi.
     Bahçeci, ücretsiz olan tenis kurslarının Ramazan ayında da verileceğini dile getirerek, 6-14 yaş arasının Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 21.00 ile 22.30 saatleri arası, 14 yaş üstünün ise, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 22.30 ile 00.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini kaydetti.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir Belediyesi, Tenis Okulu açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER