Kırklarelispordan Gönül Elçileri Projesine destek

Kırklarelispordan Gönül Elçileri Projesine destek -Kırklareli Valisi Yaman: -Türkiyede ilk kez bir futbol takımı Gönül Elçileri Projesine katkı sundu


KIRKLARELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Kulübü yönetici ve futbolcuları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen Gönül Elçileri Projesine katıldı.
     Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Valilikteki Atatürk Toplantı Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, projenin millet nezdinde merhamet duygusunu içerdiğini söyledi.
     Projeye katkı beklediklerini ifade eden Vali Yaman, Gönül Elçileri Projesi bir sevgi, kardeşlik ve dayanışma projesidir. Nüfus olarak belki Türkiyede önde olan illerden değiliz ama projede Kırklareli, halkının yardımları ile 10uncu sırada yer alıyor. Bundan dolayı Kırklareli Valisi olarak bu başarıdan onur duyuyorum diye konuştu.
    
     -Kırklarelispor gönül elçisi oldu-
    
     Projeye Kırklarelispor yönetici, futbolcu ve antrenörlerinin de katıldığını anlatan Yaman, Türkiyede ilk kez bir futbol takımı Gönül Elçileri Projesine katkı sundu. Kırklarelispor gönül elçisi oldu. Bu tür çalışmalarla ilimizdeki merhameti ve sevgiyi daha da artıracağız. Allah gücümüzü artırsın. Kırklarelispor, Kırklarelinin göz bebeği dedi.
     Gönül Elçileri Projesi Kırklareli İl Koordinatörü ve Vali Mustafa Yamanın eşi Gülseren Yaman da futbolcuların yanı sıra futbolcu eşleri, çocukları, anne ve babalarının da projeye katkı sağlamalarını istedi.
     Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can da proje kapsamında yetiştirme yurdundaki çocukları idmanlara davet etti.
     Konuşmaların ardından Kırklarelispor ekibi, projeye ilişkin formu doldurarak Yamana teslim etti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Kırklarelispordan Gönül Elçileri Projesine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER