Kırklareli SMMMO Başkan Yardımcısı Şahin:

Kırklareli SMMMO Başkan Yardımcısı Şahin: -Refahın paylaşılmasında, devletin yetim çocuğu olduk


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkan Yardımcısı Eşref Şahin, Refahın paylaşılmasında, devletin yetim çocuğu olduk dedi.
     Şahin, 3568 Sayılı Meslek Yasasının kabul edilişinin 23. yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, mesleklerinin artık dayanılmaz bir noktaya getirildiği savundu.
     Ülkenin ekonomisine, özellikle mali sistemine önemli katkıları olan meslek örgütlerini zedeleyen girişimlere son verilmesi gerektiğini vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:
     Bizler akademik bir mesleğin mensupları olarak, yıllardır kurum ve kuruluşların, gerçek ve tüzel kişilerin, devletle kurduğu vergi, finansal ilişkilerinde, sistemin baş rolünde olduk. Yıllarca verginin toplanmasında idarenin en güçlü görülmez eli olduk. Ekonomik krizlerde çözüm ortağı görüldük. Oysa bugün mesleğimizin dayanılmaz noktalara geldiğini görmekteyiz. Birçok talebimiz duyulmadı ve göz ardı edildi. Taleplerimiz ülkemizin geleceği için. Refahın paylaşılmasında, devletin yetim çocuğu olduk.
    
     Muhabir: Rahmi Cinokur
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kırklareli SMMMO Başkan Yardımcısı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER