Kırklarelinin güzellikleri havadan görüntülendi

Kırklarelinin güzellikleri havadan görüntülendi -TEDOHAVK üyesi paramotor pilotu Algül, bir saatlik uçuşla kentin kuş bakışı görüntüsünü çekti


KIRKLARELİ (A.A) - Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü (TEDOHAVK) Başkan Yardımcısı ve paramator pilotu Hamza Algül, bir saatlik uçuşla Kırklarelinin kuş bakışı görüntüsünü çekti.
     Algül, havalanmadan önce Karahıdır Mahallesindeki alanda AA muhabirine yaptığı açıklamada, 500 metre yükselerek Kırklarelinin tarihi, mimari ve doğa güzelliklerini görüntüleyeceğini söyledi.
     TEDOHAVK üyelerinin uçuşlarını sadece Tekirdağda değil tüm Trakyada yaptığını anlatan Algül, Trakyanın görüntülerini çekerek Trakya Gökyüzüyle Buluşuyor Belgeseli hazırlıyoruz. Çektiğim görüntüleri yerel yönetimlerle paylaşacağım. Ayrıca, Trakyanın kuş popülasyonunu da görüntüleyeceğiz. Trakyanın doğal ve tarihi güzelliklerini gözler önüne sereceğiz. Tarihi kuş bakışı görüntülemek ve izlemek çok güzel bir duygu diye konuştu.
     Açıklamanın ardından paramotoruyla havalanan Algül, bir saat boyunca Osmanlı dönemine ait tabyalar, Kırkşehitler Anıtı, Hızırbey Camisi ve kentteki doğal güzelliklerin görüntüsünü ve fotoğraflarını çekti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Kırklarelinin güzellikleri havadan görüntülendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER