Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -İnternet kullanımı ve bilişim suçları konferansı yapıldı


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Emniyet Müdürlüğünce İnternet kullanımı ve bilişim suçları konferansı düzenlendi.
     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lisesi rehberlik araştırma öğretmeni Hasan Uçel, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, bir günde 30 dakikadan fazla internette kalınmaması gerektiğini söyledi.
     İnternetin iyi yönleri olduğu gibi kötü yönlerinin de olduğunu ifade eden Uçel, Kötü olayların başında istismar, dolandırıcılık, uygunsuz içerikler, zararlı yazılımlar ve siber zorbalık dediğimiz internet üzerinden yapılan tehdit ve hakaretler gelmektedir. İnternet ortamında, kendimize veya başkalarına zarar verebilecek her türlü davranıştan eylemden uzak durma becerisine internet kullanma becerisi diyoruz diye konuştu.
    
     -TRAKYAKA Şubat ayı toplantısı
    
     Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.
     Kırklareli Valiliği toplantı salonunda Tekirdağ Valisi Ali Yerlikayanın başkanlığındaki toplantıda, geçen yılki faaliyetler görüşüldü.
     Toplantıda, 2012-2013 yılı mali destek programı ve EMİT 2013 fuarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıya, Edirne Valisi Hasan Duruer, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, il genel meclisi üyeleri ve oda başkanları katıldı.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER