Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Babaeski Ziraat Odası Başkanı Atalay: Çiftçinin çay içmeye parası yok


KIRKLARELİ (A.A) - Babaeski Ziraat Odası Başkanı Mehmet Atalay, Çiftçinin çay içmeye parası yok dedi.
     Atalay, Ziraat Odasında yaptığı düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, çiftçinin destekleme haberlerini beklediğini söyledi.
     Çiftçinin giderleri noktasında mağdur olduğunu öne süren Atalay, Geçtiğimiz yıllarda en geç yılbaşında yatan desteklemeler halen yatmadı. Çiftçinin cebinde çay içmeye parası yok. Takip ettiğimiz kadarıyla halen desteklemelerden hayırlı haber yok. Desteklemelerin biran önce yatması çiftçimize rahat bir nefes aldıracaktır dedi.
    
     -Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Korkmaza ziyaret-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı İpek Sevim, Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmazı ziyaret etti.
     Milli Eğitim Müdürlüğündeki ziyarette konuşan Sevim, bir süredir vekil olarak görevini sürdüren Korkmazın asil olarak atanmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Kırklarelinin eğitim düzeyinin yüksek olduğunu belirten Sevim, Korkmaz ile uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
     Korkmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 19 Ocakta resmi gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı atama kararı ile Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asil olarak atandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER