Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Lüleburgaz 39 Kulübü Başkanı Güngör: Transfer çalışmaları ile gücümüze güç katacağız


KIRKLARELİ (A.A) - Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Lüleburgaz 39 Kulübü Başkanı Cenk Güngör transfer çalışmalarıyla güçlerine güç katacaklarını bildirdi.
     Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına hazırlandıklarını söyledi.
     Her geçen gün zirveye yaklaştıklarını aktaran Güngör, Transfer çalışmaları ile gücümüze güç katacağız. Devre arasında nokta transferler yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız Eskişehirspor karşılaşmasını 4-0 kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
    
     -Belediye ihtiyaç sahibi öğrenciler için kitap ve oyuncak topluyor-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Kırklareli Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenci ve çocuklar için kitap ve oyuncak topluyor.
     Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Cumhuriyet Meydanında oluşturulan kitap ve oyuncak toplama kumbarası öndü yaptığı açıklamada, okuyan insanların aydın ve ileri görüşlü olacağını söyledi.
     Çağlayan, çocuklara ve öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.
    
     -İsmet İnönünün 39. ölüm yıl dönümü-
    
     CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, İsmet İnönünün dünyaca takdir edilen efsanevi bir komutan olduğunu bildirdi.
     Gündoğdu, İsmet İnönünün 39. ölüm yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, İsmet İnönünün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün öncülüğünde en zor koşullarda ülkenin kurtuluşuna katkı sağladığını belirtti.
     İnönünün üstün diplomasi yeteneğiyle cephede kazanılan zaferi Lozanla güçlendiren kahraman olduğunu ifade eden Gündoğdu, şunları kaydetti:
     İnönü, bağımsız Türk Devletini söke söke koparan, Sevri anlaşmasını çöp sepetine atan diplomattır. Hatayın ana vatana katılmasını sağlayan devlet adamıdır. İlk başbakandır ve yokluk içindeki ülkenin siyasi, iktisadi kurtuluşunun başlatıcısıdır. Ekonomik kalkınmanın temeli onun zamanında atılmıştır. 2. Dünya Savaşı sırasında kalkınma yolundaki yoksul ülkeyi tüm kışkırtmalara, baskılara karşı savaşın kucağına atmamak için direnen ve bunu başaran Büyük Devlet adamıdır. Ülkemizde demokrasiyi kuran ve kökleştiren büyük demokrattır.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER