Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Zaman Yönetimi ve Hedef Belirleme konferansı


KIRKLARELİ (A.A) - Lüleburgazda Zaman Yönetimi ve Hedef Belirleme konferansı düzenlendi.
     Lüleburgaz Meslek Yüksekokulunda düzenlenen konferansta iletişim uzmanı Neriman Kara, öğrencilere, zaman yönetimi ve hedef belirleme konularında bilgiler verdi.
     Kara, zamanın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ve her insanın bir hedefinin olması gerektiğini söyledi.
     Zamanı iyi değerlendiremeyen ve hedefi olmayan kişilerin başarılı olmasının zor olduğunu ifade eden Kara, zamanın verimli değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Konferansın ardından Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlisi Erkan Bilge, günün anısına Karaya plaket verdi.
    
     -Kırklareli Engeliler Yaşam Derneği Başkanı Köseoğlu:
     -Engelilerin belediye otobüslerinden ücretsiz
     yararlanması için çalışma başlattık
    
     (Fotoğraflı)
    
     Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği Başkanı Behice Köseoğlu, Engelilerin belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanması için çalışma başlattık dedi.
     Kökseoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların şehir içi ulaşım hizmetinden ücretsiz yararlanabilmesi için Kırklareli Belediyesine müracaat ettiklerini söyledi.
     Uygulamanın acilen hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Köseoğlu, Engellilerin belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanması için çalışma başlattık. Bu uygulama ülkemizin bir çok ilinde yapılıyor. Biz de ilimizde bu çalışmayı başlatmaktan dolayı tüm engelliler adına çok mutluyuz. Engelli vatandaşlarımız sahip oldukları birçok haktan habersiz. Derneğimiz engellilerin tüm haklarına sahip çıkmaya gayret edecektir diye konuştu.
    
     -Kooperatifçilik Günü-
    
     Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, kooperatifçiliğin ekonomik kalkınma, yoksulluğun azaltılmasına ve gelir seviyesinin yükselmesine katkı sağladığını bildirdi.
     Keçeci, Kooperatifçilik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında ülkemizde 1969 yılında sonra kooperatifçiliğin geliştiğini belirtti.
     Kooperatifçiliğin ülkemizde başarılı bir düzeye ulaştığını ifade eden Keçeci, şunları kaydetti:
     Kooperatifçilik, insanlar arasında ortak iş yapma becerisi geliştirilmiştir. Kooperatifçilik ekonomik yoksulluğun azaltılmasına ve gelir seviyesinin yükselmesine katkı sağlamıştır. Kooperatifler, ülke kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Bu nedenle de kooperatifler, ülke ve üretici refahı için önemli bir görevi yerine getirmiş olmaktadır. Ülkemiz geneline bakıldığında başarı kazanmış, kurumsallaşmış ve adından söz edilen birçok tarımsal amaçlı kooperatif bulunmaktadır. Başarının olduğu her yerde mutluluk, huzur ve ekonomik gelişmişlik söz konusudur.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER