Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Altıntel: -Her yönüyle Kırklareli Ticaret Borsasını, Türkiyede en iyi şekilde tanınan ve bilinen bir borsa haline getirdik


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Her yönüyle Kırklareli Ticaret Borsasını, Türkiyede en iyi şekilde tanınan ve bilinen bir borsa haline getirdik dedi.
     Altıntel, Kırklareli Ticaret Borsasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yarın yapılması planlanan Ticaret Borsası Başkanlığı seçimlerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB) mayıs ayına ertelendiğini söyledi.
     Seçimlerin ertelenmesinden üzüntü duyduğunu belirten Altıntel, Biz yönetim kurulu üyelerimiz ile çalışmalarımızı tamamlamıştık. Sandıktan çıkacak sonuçtan da emindik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla bilgi, birikim, diksiyon ve donanımlı insanlarız. Her yönüyle Kırklareli Ticaret Borsasını, Türkiyede en iyi şekilde tanınan ve bilinen bir borsa haline getirdik diye konuştu.
    
     -Başkan Çağlayana ziyaret-
    
     Kırklareli Belediyespor Yıldız Basketbol Kulübü Antrenörü Nejat Deyrin, Belediye Başkanı Cavit Çağlayanı ziyaret etti.
     Belediye binasındaki ziyarette konuşan Deyrin, 13-17 Mart tarihleri arasında Balıkesirde yapılacak Marmara Şampiyonasında Kırklarelini en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
     Çağlayan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediyespor Yıldız Basketbol Kulübünün başarılarıyla mutlu olduklarını kaydetti.
    
     -Masa tenisi turnuvası-
    
     Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce kurumlar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi.
     Atatürk Spor Salonundaki turnuva öncesi AA muhabirine açıklama yapan Masa Tenisi Kırklareli Temsilcisi Soner Polat, Kırklarelinin adını masa tenisiyle duyuracaklarını söyledi.
     Masa tenisine ilginin her geçen gün arttığını belirten Polat, Masa tenisinin daha fazla sevilmesi için gayret gösteriyoruz. Sporcularımızla birebir ilgileniyoruz dedi.
     Turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER