Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Okur:

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Okur: -Bugüne kadar il genelinde ihtiyacı hissedilen kurumlara ilişkin yatırım planlamaları takvimine uygun olarak planlanmış ve sorunsuz olarak yürümeye devam etmektedir


KIRIKKALE (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Ali Okur, bugüne kadar il genelinde ihtiyacı hissedilen kurumlara ilişkin yatırım planlamalarının takvimine uygun olarak planlandığını ve sorunsuz olarak yürümeye devam ettiğini söyledi.
     Okur, makamında düzenlediği basın toplantısında, 4+4+4 Zorunlu Eğitim Sistemi ile ilgili kentteki okul dönüşümleri ve diğer çalışmaların planlandığını kaydetti.
     Okur, Yapılan çalışmalar tüm illerde olduğu gibi mevzuata uygun olarak yapılıyor. Kırıkkale derslik ve bina yönünden çok iyi bir durumda. Zaman içerisinde doğacak ihtiyaçlar ve gelen istekler doğrultusunda düzenlemeler tekrar yapılacaktır. Bugüne kadar il genelinde ihtiyacı hissedilen kurumlara ilişkin yatırım planlamaları takvimine uygun olarak planlanmış ve sorunsuz olarak yürümeye devam etmektedir. Bundan böyle de doğabilecek okul ve derslik ihtiyaçları hızlı bir şekilde tespit edilecek ve sorunun çözümü yönünde yol alınacaktır.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Okur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER