Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmaz:

Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmaz: -Millet olarak büyük önem verdiğimiz, kardeşlik, dostluk sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın merkezini oluştu


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, millet olarak büyük önem verdiğimiz, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar, millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın merkezini oluşturan önemli günlerdirdedi.
     Korkmaz, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bayramların, toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin çok yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin doruk noktasına ulaştığı, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günler olduğunu kaydetti.
     Millet olarak büyük önem verilen, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramların millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatın merkezini oluşturan önemli günler olduğunu ifade eden Korkmaz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Bayramlar; toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin çok yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin doruk noktasına ulaştığı, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir. Bu güzel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına taşıyabilmeliyiz. Bu güzel ve müstesna günleri fırsat bilip hiç gitmediğimiz akrabalarımıza, kimsesizlere, evinden çıkamayan yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımızı ziyaret edip gönüllerini almalı, hayır dualarını istemeliyiz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER