Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmazdan Çullu Mahallesine

Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmazdan Çullu Mahallesine ziyaret


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve beraberindeki belediye başkan yardımcıları ile ilgili birim müdürleriyle birlikte Çullu Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinlediler.
     Belediye Başkanı Korkmaz, cami lojmanı ve kuran kursu inşaatında kullanılmak üzere çimento, demir ve tuğla desteğinin verileceğini belirterek, mahallede belediye çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.
     Mahallenin büyük bir bölümüne kilit parke döşendiğini ve şehir merkezine bağlantı yollarının asfaltla kaplandığını belirten Korkmaz, son dönemde yapılan çalışmalarla birlikte bölgeye toplam 3 bin 800 ton asfalt atıldığını bildirdi.
     Korkmaz, her hafta bir mahallemizi ziyaret ettiklerini ifade ederek, vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Çullu Ortaokulunu da ziyaret eden Belediye Başkanı Veli Korkmaz, burada iyilik kumbarasına katkı da bulundu.
     İdarecilerden eksikler hakkında bilgi alan Korkmaz, geleneksel çocuk oyunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Okul bahçesinde idarecilerle birlikte seksek oynayan Korkmaz, bu tür oyunların tüm eğitim kurumlarında yaygınlaştırılması gerektiğine vurgu yaptı.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmazdan Çullu Mahallesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER