Kırıkkalede kardeş okul projesi

Kırıkkalede kardeş okul projesi -İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi tarafından başlatılan ve 4 yıldır devam eden Kardeş Okul, Kardeş Öğrenci projesi devam ediyor


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi Edebiyat birimi danışmanı Nurcan Akbaş ile İsmet Aydınlı İlköğretim Okulu 4-A sınıfı Öğretmeni Nafiz Arafat Tanıtın 4 yıldır farklı paylaşımlarla yaşatılan değerler için, Kardeş Okul, Kardeş Öğrenci projesi tüm hızıyla uygulanmaya devam ediyor. Proje kapsamında her iki okul arasında farklı değerler ön plana çıkarak, öğrenciler arasında kaynaşma ve kardeşlik bağı oluşturuluyor.
     BİLSEM Müdürü Bekir Demirdöğen, yaptığı açıklamada, değerler eğitiminde söylemlerin yanında uygulamaların da yerini alması gerektiğini belirterek paylaşma, arkadaşlık, misafirperverlik değerlerinin bizzat yaşandığına yaşatıldığına dikkat çekti. Proje kapsamında öğrenciler, kendi hazırladıkları farklı tasarımlarıyla çalışmalarını BİLSEM proje yürütücüsü Nurcan Akbaşa teslim ettiler.
     İsmet Aydınlı İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri yapılan organizasyonla BİLSEMde eğitimlere katıldılar. Gruplar halinde dönüşümlü bireysel farkındalığın hedeflendiği etkinlikler tarih, fen, Türkçe ve edebiyat birimlerince gerçekleştirildi. İlerleyen günlerde diğer birimlerde de etkinlikler gerçekleştirileceği belirtildi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede kardeş okul projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER