Kırıkkalede bayramlaşma

Kırıkkalede bayramlaşma -İl Emniyet Müdürü Kartal: Alınan tedbirler vatandaşların duyarlı olmasıyla yerine ulaştı


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, alınan tedbirlerin vatandaşların duyarlı olmasıyla yerine ulaştığını söyledi.
     Kartal, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte şuana kadar herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirterek, vatandaşların kurallara uymasıyla kazaların önüne geçildiğini kaydetti.
     Alınan tedbirlerin vatandaşların duyarlı olmasıyla yerine ulaştığını ifade eden Kartal, şöyle konuştu:
     Bayram çok iyi gidiyor. İnşallah bayram dönüşünde de tedbirlerimizi alacağız. Umarım herhangi bir olumsuz olayla karşılaşmayız. Halkımız verilen mesajlardan, kurallara uyma noktasında gerekli kuralları yerine getirerek, polis, işaretçi ve işaretlere riayet etmeleri noktasında hassasiyet göstermişlerdir. Bunlara devam etmeleri durumunda da kazaların olmayacağı aşikardır. Kurban Bayramı öncesinde yollarımız çok yoğundu arife günü. Ankaradan Samsun ve Kayseri istikametlerimizde trafik ağır aksak ilerliyordu. Bayramın ilk günü daha tenha gözüküyor. 28-29unda da vatandaşlarımız tekrar dönüşe geçecekler bu konuda da herhangi bir olumsuzluğun olmaması için trafik kurallarına uyulmasını istiyorum. Bizim yapmış olduğumuz istatistiklerde kazaların oluşmasında ilk sıralarda yorgunluk olduğu gözleniyor. Yorgunluğa bağlı tedbirsizlik ve dikkatsizliğe bağlı kazaların oluşması oluyor. Ayrıca hız sınırlarının aşılması önemli yer tutuyor. Bunlara dikkat ettiğiniz zaman çok aşağılara düşeceği olumsuz olayların olmayacağına inanıyorum.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER