Kırıkkalede Beslenme Dostu okullar sertifikalarını aldı

Kırıkkalede Beslenme Dostu okullar sertifikalarını aldı -Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okullara düzenlenen törenle sertifikaları verildi


KIRIKKALE (A.A) - Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında düzenlenen törenle okullara sertifikaları verildi.
     Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Güngüneş, yaptığı açıklamada, proje kapsamında Pakize Akalın Anaokulu ve Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin sertifika almaya hak kazandığını belirterek, koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında Beslenme Dostu Okul Projesinin hayata geçirildiğini kaydetti.
     Proje kapsamında Pakize Akalın Anaokulu ve Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin sertifikayı almaya hak kazandığını ifade eden Güngüneş, şöyle konuştu:
     Amacımız çocukları sadece akademik yönden yetiştirip, bir üst okula hazırlamak değil. Asli görevlerimizden bir tanesi bu. Ama çocuklarımızı sağlıklı bireyler olarak da geleceğe iyi bir vatandaş olarak hazırlamak istiyoruz. Bu kapsamda hazırlanan projeyle okullarımızın daha hijyen, daha temiz olmasını sağlamayı hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede Beslenme Dostu okullar sertifikalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER