Kimse Yok Mu Derneğinin Afyonkarahisardaki faaliyetleri

Kimse Yok Mu Derneğinin Afyonkarahisardaki faaliyetleri -İlçelerde yardımlar, iyilik noktaları adı verilen ilçelerdeki mağazalar aracılığıyla gerçekleştiriliyor


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, İlçelerimizde iyilik noktaları açmaya başladık. Artık yardımlarımızı Afyonkarahisardan değil de oralarda açtığımız mağazalarımızdan yapacağız dedi.
     Çobanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da merkez ve derneğin yanındaki boş alanda 500 kişilik iftar çadırı kurduklarını söyledi.
     Çadırlarda sadece iftar yemeği vermediklerini, kaplarını getiren vatandaşlara sahur yemeği de verdiklerini dile getiren Çobanoğlu, şöyle konuştu:
     Yeni bir uygulama başlattık. Merkezdeki çadırımız sabit kalmak şartıyla ilçelerimizde ihtiyaç doğabilin yerlerde iftar vereceğiz. Çavuşbaş veya Necip Fazıl Okuma Salonlarındaki çocuklar ve ailelerine iftar vermeyi düşünüyoruz. Bunun yanında ilçelerimizde iyilik noktaları açmaya başladık. İlk iyilik noktasını da Sandıklıda açacağız. Gıda ve giysi noktası olacak. İyilik noktamızın yan tarafında 400 vatandaşımıza iftar yemeği vereceğiz. Artık yardımlarımızı Afyonkarahisardan değil de oradaki açtığımız mağazalarımızdan yapacağız. Bu mağazalar gıda market ve giysi mağazası şeklinde olacak. Oradaki gönüllü iyilik noktası sorumlumuz kendilerine gelen müracaatları değerlendirip oradan ihtiyaç sahiplerine direk yardım yapacak. Biz de Afyonkarahisar merkezden maddi manevi, giyim gıda yönünde katkı sağlamaya çalışacağız. İyilik noktamızın ikincisini Bolvadinde açmayı düşünüyoruz. Bunun yanında da iftar sevincini bütün ilçelerde duyurmak istiyoruz. 27 Temmuz Cuma günü Sultandağında belediyemiz ve Kimse Yok Mu Derneği işbirliğiyle iftar yemeği vereceğiz. Bu ilçelerimizle daha sıcak ilişkiler kurmalıyız. Sultandağında da bir iyilik noktası açmamız gerekiyor.
     İhtiyaç sahibi olan herkesin kendilerine müracaat edebileceklerini belirten Çobanoğlu, kendilerine başvuran tüm vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını bildirdi.
     Çobanoğlu, Afyonkarahisarın 17 ilçesi ve Ispartada iftar yemeği vermeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Derneğinin Afyonkarahisardaki faaliyetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER