Kiltepe Mahallesi çok amaçlı sosyal tesisi

Kiltepe Mahallesi çok amaçlı sosyal tesisi açıldı


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi tarafından Kiltepe Mahallesinde yaptırılan çok amaçlı sosyal tesis törenle hizmete açıldı.
     Tesiste düzenlenen törene, Malatya Valisi Ulvi Saran, AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Cemal Akın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ile çok sayıda davetli katıldı.
     Milletvekili Akın, törende yaptığı konuşmada, bu tür tesislerle Malatyanın örf, adet ve geleneğini yaşatma imkanının sağlanacağını belirterek, Malatyaya yeni gelen insanların bu müesseseler vesilesiyle Malatya kültürünü benimseyeceğini söyledi.
     Belediye Başkanı Ahmet Çakır da kentin muhtelif mahallelerinde 17 çok amaçlı sosyal tesis yaptıklarını, bunların 8inin bitiğini, 6sının bitmek üzere olduğunu, 3ünün de yapım aşamasında bulunduğunu anlattı.
     Son yıllarda sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık verdiklerini belirten Çakır, açılışı yapılan tesiste hafta içi 150, hafta sonu da 250 öğrenciye hizmet verildiğini, ayrıca Aile Danışma Merkezinden rehberlerin kadınlara ve ailelere yönelik eğitimler vereceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Kiltepe Mahallesi çok amaçlı sosyal tesisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER