KESK Trabzon Dönem Sözcüsü İkinci:

KESK Trabzon Dönem Sözcüsü İkinci: KESKi susturmaya çalışmak, Türkiyeyi susturmaya çalışmaktır


TRABZON (A.A) - KESK Trabzon Dönem Sözcüsü Muhammet İkinci, KESKi susturmaya çalışmanın, Türkiyeyi susturmaya çalışmak olduğunu bildirdi.
     İkinci, sendika lokalinde yaptığı basın açıklamasında, KESKin, siyasal iktidara sırtını dayayarak, yandaşlık anlayışıyla sendikal mücadele verilmeyeceğini ispat ettiğini savunarak, Grev hakkımızı yasaklamaya yönelik çabaları, grev yaparak sonlandırdık. KESKin kararlı biçimde mücadele ettiği bu dönemler ile operasyonların aynı zamana denk gelmesi kesinlikle tesadüf değildir dedi.
     KESKin kararlarını demokratik kurullarında alan, siyasi partilerden bağımsız ve bu özelliklerinden dolayı uluslararası sendikal organizasyonların üyesi olan tek kamu emekçileri konfederasyonu olduğunu vurgulayan İkinci, şunları kaydetti:
     KESK, sendikal mücadelenin, demokrasi ve özgürlük mücadelesinin bir parçası olduğunu bilen kamu emekçilerinin mücadele örgütüdür. KESK, bu ülkede hak verilmez, mücadeleyle alınır şiarını ilke edinenlerin yarattığı fiili ve meşru mücadelenin adıdır. KESK, faşizme karşı demokrasiyi, emperyalizme karşı bağımsızlığı, savaşa karşı barışı, baskılara karşı insan hak ve özgürlüklerini, ırkçılığa ve şovenizme karşı halkların kardeşliğini ve bir arada yaşamı savunanların sesidir. KESKi susturmaya çalışmak, Türkiyeyi susturmaya çalışmaktır. İnsanca bir yaşam, demokratik bir Türkiye mücadelesi yürütmek suçsa, KESK mücadeleyi büyüterek bu suçu işlemeye devam edecektir. Arkadaşlarımızın haksız ve adaletsiz biçimde tutuklanmasına karşı onlar serbest bırakılana kadar mücadeleye devam edeceğiz
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber KESK Trabzon Dönem Sözcüsü İkinci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER